Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за спирачки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Миналата година си смених спирачната течност в системата и маркучите на апаратите и спирането коренно се подобри ти правил ли си тази процедура ?

Comment

Сменях скоро само предни маркучи преди 3 месеца спирачната течност наполовина.Задните не са напукани и пропускат добре.Течността е бистра.Ремонтирах задните апарати преди дни.
      Last edited by Росен Желев; d.m.y г., 20:58.
      Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
        Джантите ако са 16' от ЖТД няма да станат. Ако са 17-ки няма да има проблем.
        Боби,няма значение дали са от дизел или бензин.Горивото няма никакво значение.16 стават железни и шайба но тези които се водят полиран алуминий.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Малко половинчато си го направил а не се прави така .

Comment

Първоначално публикувано от simvola Покажи съобщение
            Малко половинчато си го направил а не се прави така .
            Не се притеснявай,на пролет ще я смени всичката
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
              Боби,няма значение дали са от дизел или бензин.Горивото няма никакво значение.16 стават железни и шайба но тези които се водят полиран алуминий.
              Тъкмо се чудех защо резервната ми е 16-ка и то от тези полиран алуминии,пък става на Брембото.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                Тъй де, ама полирания алуминий с тъмно-сивите кръгове не се ли слага само на коли с големите спирачни апарати.
                Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Ще я сменя купил съм течност Феродо.
                  Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                    Тъй де, ама полирания алуминий с тъмно-сивите кръгове не се ли слага само на коли с големите спирачни апарати.
                    Тия съм ги виждал единствено на големите бензини.

Comment

Аз моята я взех точно с тези джанти и резервната ми е такава, дали е излязла от завода с тях обаче не знам
                      Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

aпарати

Първоначално публикувано от Росен Желев Покажи съобщение
                        Ще я сменя купил съм течност Феродо.
                        Много добре си направил ,че си сменил предните спирачни маркучи но бих сменил и задните спирачни маркучи .

Comment

Ок утре ще се прави ще ги сменя и тях. Ще се проверят и всички вакуми и ако не работи сервото нормално ще се смени намерил съм.
                          Last edited by Росен Желев; d.m.y г., 05:03.
                          Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Сега като смених течността и задните маркучи понаспирват.
                            Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Това е добре покарай 1 седмица да се види дали всичко е ок .

Comment

Да така е понеже накладките и отпред и отзад са чисто нови. Обаче много ме съмнява че специалиста в кавичи при който ходих е обезвъздушил четирибуталното Брембо само от едната страна
                                Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Working...
                                X